Bonitol estofat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 3 / 4 kg de bonítol (de la part del ventre),
  • Unes tires de cansalada i pernil per metxes.
  • 50 gr. de llard de porc,
  • 1 gotet de vi negre,
  • Ceba i
  • Sal

4 racions

Elaboració

El bonítol s'assaona amb sal (si es desitja es pot també preparar en rodanxes grans), es metxa amb tires de cansalada y de pernil de la millor qualitat i s'ofega en una cassola amb mantega, agregant un ceba picada i unes dents de all sense pelar. Quan estigui ben ofegat tot, s'afegeix el got de vi negre i es deixa coure fins que estigui al punt.
Es serveix amb "patates cuites al vapor".


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: