Bonitol estofat
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 / 4 kg de bonítol (de la part del ventre),
- Unes tires de cansalada i pernil per metxes.
- 50 gr. de llard de porc,
- 1 gotet de vi negre,
- Ceba i
- Sal
4 racions
Elaboració
El bonítol s'assaona amb sal (si es desitja es pot també preparar en rodanxes grans), es metxa amb tires de cansalada y de pernil de la millor qualitat i s'ofega en una cassola amb mantega, agregant un ceba picada i unes dents de all sense pelar. Quan estigui ben ofegat tot, s'afegeix el got de vi negre i es deixa coure fins que estigui al punt.
Es serveix amb "patates cuites al vapor".
Etiquetes: Bonitol Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2159 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.