Canelons farcits de patata i llimona
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 600 grams de patates farinoses,
- 4 cullerades d'oli d'oliva,
- 250 grams de ricotta (mató),
- 1 llimona,
- 2 branquetes de farigola,
- Sal,
- Pebre negre,
- La pasta necessària per als canelons i
- Mantega per greixar el recipient del forn .
Per a la Salsa:
- 25 grams de mantega,
- 2 cullerades rases de farina,
- 1 decilitre de vi blanc sec,
- 4 decilitres de llet,
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Peleu les patates i tallar-les a rodanxes, més o menys de mig centimetre de gruix i coure-les en aigua i sal fins que estiguin tendres, posar-les en una paella i al foc anar sacsejant la paella perquè es vagin assecant, posar en una font i anar aixafan amb una forquilla, afegir l'oli i la ricotta, escampar-hi la ratlladura de llimona i la farigola i barrejar bé tot el conjunt. Salpebrar al gust. Coure la pasta dels canelons, col.locar sobre d'un drap net de cuina i anar omplint amb la massa preparada, enrotlleu i situar-los en el recipient de forn prèviament greixat amb la mantega. Escalfar el forn a 200 graus. Escalfar en una paella la mantega per a la salsa, afegir la farina i sofregir uns instants, abans de que agafi color i fora del foc, afegir el vi, barrejar bé amb la farina, afegir la llet, posar novament en el foc i coure 5 minuts a foc suau fins a obtenir una salsa lleugera, escampar la mateixa sobre els canelons, posar la safata al forn i enfornar durant uns 30 minuts o fins que prenguin un bonic color daurat
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
892 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.