Llenguado al caviar
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 filets de llenguado,
- Quantitat necessària de llet
- Sal,
- Pebre,
- Nou moscada
- Una cullerada de llimona
- Quantitat necessària de farina
- 3 ous batuts
- Quantitat necessària de fideus cabells d'àngel triturats
- Oli per fregir
- 1 llauna petita de caviar (pot ser substitut)
- Julivert arrissat
- Enciam i
- Llimones per decorar
12 racions
Elaboració
Rentar els filets, assecar-los, posar-los en una font banyar-los amb la llet i mantenir a la nevera durant 1 hora.
Retirar, escórrer, condimentar amb sal, pebre, nou moscada i la llimona.
Passar cada filet per farina (si es pot 2 vegades), els ous batuts i, finalment, els fideus triturats.
Fregir-los en l'oli.
Agregar al caviar unes gotes de suc de llimona.
Servir els filets en una plata i distribuir-porcions de caviar per sobre.
Decorar amb el julivert arrissat, fulles d'enciam i rodanxes de llimona, aquest peix ha de servir-se amb vi blanc sec bé gelat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
997 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.