Llenguado al caviar

Ingredients

  • 6 filets de llenguado,
  • Quantitat necessària de llet
  • Sal,
  • Pebre,
  • Nou moscada
  • Una cullerada de llimona
  • Quantitat necessària de farina
  • 3 ous batuts
  • Quantitat necessària de fideus cabells d'àngel triturats
  • Oli per fregir
  • 1 llauna petita de caviar (pot ser substitut)
  • Julivert arrissat
  • Enciam i
  • Llimones per decorar

12 racions

Elaboració

Rentar els filets, assecar-los, posar-los en una font banyar-los amb la llet i mantenir a la nevera durant 1 hora.
Retirar, escórrer, condimentar amb sal, pebre, nou moscada i la llimona.
Passar cada filet per farina (si es pot 2 vegades), els ous batuts i, finalment, els fideus triturats.
Fregir-los en l'oli.
Agregar al caviar unes gotes de suc de llimona.
Servir els filets en una plata i distribuir-porcions de caviar per sobre.
Decorar amb el julivert arrissat, fulles d'enciam i rodanxes de llimona, aquest peix ha de servir-se amb vi blanc sec bé gelat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

997 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: