Costelles de porc en pijama – Schweinskoteletts im schlafrock
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de pasta de full,
- 4 costelles de porc (demanar al carnisser que elimini l'os),
- Sal,
- Oli,
- Pebre,
- 1 ceba,
- Julivert,
- 150 grams de xampinyons,
- 100 grams de pernil dolç,
- 1 cullereta de farina ,
- 2 cullerades de brandi i
- Marduix al gust
4 racions
Elaboració
Picar ben fi la ceba i el julivert i ofegar en una mica d'oli.
Afegir els xampinyons tallats en làmines i el pernil també picat molt fi.
Un cop ben ofegat escampar la cullereta de farina i coure uns instants per tal que perdi el gust de farina.
Afegir el brandy i les espècies, deixar evaporar i reservar.
Fregir lleugerament les costelles i untar-les amb la pasta que hem reservat.
Preparar la pasta de full en quatre plaques quadrades.
Col • locar les costelles untades amb el farciment en cada porció de pasta de full i tancar hermèticament cada porció, pintar amb ou i coure al forn durant uns 20 minuts o fins que prenguin un bonic color daurat a una temperatura mig alta (de 225 a 250 graus)
Notes
Amb les restes de pasta podem fer petits adorns, per exemple la inicial de cada comensal
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1082 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.