Macarrons amb prunes
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons (plomes).
- 200 grams de prunes panses desossades.
- 25 grams de mantega.
- ½ declitro d'oli d'oliva verge.
- 1decilitro de vi blanc sec.
- 1 cullerada de sucre.
- Unes miques de nou moscada i de canyella.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola, posar a escalfar a foc moderat l'oli i la mantega.
Afegir les prunes tallades a tires i deixar sofregir durant uns instants.
A continuació abocar el vi, afegir el sucre, una mica de sal i unes miques de pebre, nou moscada i canyella.
Tapar i deixar coure durant uns minuts, a foc molt suau.
A part coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada.
Remenar de tant en tant durant la cocció, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada. Servir immediatamen.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1170 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.