Macarrons amb prunes

Ingredients

  • 500 grams de macarrons (plomes).
  • 200 grams de prunes panses desossades.
  • 25 grams de mantega.
  • ½ declitro d'oli d'oliva verge.
  • 1decilitro de vi blanc sec.
  • 1 cullerada de sucre.
  • Unes miques de nou moscada i de canyella.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola, posar a escalfar a foc moderat l'oli i la mantega.
Afegir les prunes tallades a tires i deixar sofregir durant uns instants.
A continuació abocar el vi, afegir el sucre, una mica de sal i unes miques de pebre, nou moscada i canyella.
Tapar i deixar coure durant uns minuts, a foc molt suau.
A part coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada.
Remenar de tant en tant durant la cocció, escórrer, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada. Servir immediatamen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1170 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: