Macarrons amb costella de porc
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de macarrons o plomes.
- 250 grams de costella de porc tallada a trossos petits.
- ¾ de decilitre d'oli d'oliva.
- 1 gra d'all.
- 1 copa de vi Madeira o Brandy.
- 1 ramet de romaní.
- 1 culleradeta de llavors de fonoll.
- 1 fulla de llorer.
- Sal i pebre.
- I formatge parmesà o manxec ratllat.
4 racions
Elaboració
En una cassola sofregir en l'oli la costella trossejada, juntament amb el romaní, llorer, fonoll i l'all sencer, retirar l'all quan estigui daurat.
Després assaonar amb sal i pebre i ruixar amb el vi de madeira o brandi.
Completar la cocció a foc moderat.
A part coure la pasta en aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Quan estigui cuita al punt (al dente), escórrer ràpidament, abocar en una safata de servir i condimentar amb la salsa preparada.
Barrejar bé.
Notes
Servir calent, amb formatge ratllat a part.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4488 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.