Truita de pasta amb gambes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Truita
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de spaghetti,
- 4 o 5 ous,
- 3 cullerades de julivert fresc picat,
- 100 grams de formatge pecorino ratllat,
- 250 grams de gambes cuites, pelades i sense el fil intestinal,
- Sal i pebre,
- 4 cullerades d'oli d'oliva,
- Unes gambes senceres cuites per decorar i fulles variades d'amanida per servir.
4 racions
Elaboració
En una cassola gran de base gruixuda, portar aigua lleugerament salada a ebullició.
Incorpora els spaghetti, porta de nou a ebullició i deixa que coguin fins que estiguin al dente.
Escórrer, aclareix sota el raig d'aigua freda i torna a escórrer de nou.
Bat els ous amb el julivert i el formatge, després afegeix les gambes, salpebra i afegeix els spaghetti.
Escalfa la meitat de l'oli en una paella, aboca la barreja d'ou i pasta, cou la truita a foc mitjà, sacsejant la paella de tant en tant, fins que la part superior de la truita comenci a quallar i la part de baix sigui daurada, col • loca un plat sobre la paella i dóna-li la volta.
Escalfa la resta de l'oli i llisca de nou la truita, perquè es dauri per l'altra banda.
Talla la truita en porcions triangulars i passa-les a plats preescalfats.
Decora amb les gambes senceres reservades i serveix la truita immediatament acompanyada amb una amanida variada.
Notes
Es pot usar en comptes dels spaghetti, vermicelli o bucatini, així com parmesà o manxec curat en comptes de pecorino
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1023 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.