Espirals amb tonyina i porro
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams d'espirals o la pasta que més t'agradi
- 2 grans d'all
- 1 llauna de tonyina en oli
- 1 porro
- Oli d'oliva
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta com sempre, amb abundant aigua i una mica de sal i un raig d'oli fins que estiguin al dente
En els últims 5 minuts, posa a fregir 2 grans d'all picats, 1 llauneta de tonyina en oli i 1 porro picat en rodanxes fines, fins i tot el verd. No estalviar l'oli d'oliva, que ens servirà per salsejar.
Saltejar 3 minuts en l'oli, o fins que comenci a daurar el conjunt de tonyina i porro. Apaga el foc, tapa i reserva. Quan tinguis les espirals colades, cobreix-la amb la salsa atunada amb porro i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1948 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.