Espirals amb tonyina i porro

Ingredients

  • 500 grams d'espirals o la pasta que més t'agradi
  • 2 grans d'all
  • 1 llauna de tonyina en oli
  • 1 porro
  • Oli d'oliva
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta com sempre, amb abundant aigua i una mica de sal i un raig d'oli fins que estiguin al dente
En els últims 5 minuts, posa a fregir 2 grans d'all picats, 1 llauneta de tonyina en oli i 1 porro picat en rodanxes fines, fins i tot el verd. No estalviar l'oli d'oliva, que ens servirà per salsejar.
Saltejar 3 minuts en l'oli, o fins que comenci a daurar el conjunt de tonyina i porro. Apaga el foc, tapa i reserva. Quan tinguis les espirals colades, cobreix-la amb la salsa atunada amb porro i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1948 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: