Fideus a la marinera
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 sèpia congelada
- 250 grs de cloïsses
- 300 grs de fideus
- 1 gra d’all
- 1 ceba petita
- 50 grs de farina
- 3 gots de caldo de peix
- Una mica de pebre vermell
- Sal i julivert
- Oli
4 racions
Elaboració
Talleu la sèpia en daus.
Obriu les cloïsses al vapor, coleu el caldo que deixen anar i reserveu-lo.
Piqueu l’all i la ceba, ofegueu-los en l’oli, afegiu-hi la farina i enrossiu-ho. Afegiu-hi la sèpia i, tot seguit, el pebre vermell, el caldo i l’aigua de les cloïsses.
Saleu-ho.
Tireu-hi els fideus i coeu el temps indicat.
Afegiu-hi les cloïsses, escalfeu-ho i empolvoreu-ho amb julivert.
El caldo ha de quedar ben espès.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2456 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.