Vedella al forn amb romaní i puré d'albergínia

Categoria:
Recepta per
Típica de: Swazilàndia
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 filets de llom de vedella
  • 2 albergínies
  • 1 iogurt grec
  • 1/2 llimona
  • 1 branqueta de romaní
  • pebre vermell dolç
  • sèsam
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Col•loqueu les albergínies en una plata, ruixeu-les amb 2 cullerades d’oli i rostiu-les al forn a 200º durant 40 minuts.
Retireules, deixeu-les refredar i peleu-les. A continuació, tritureu-les amb la batedora. Afegiu-hi un pessic de sal, pebre, pebre vermell, 1 cullerada d’oli, i mescleu-ho tot.
A part, prepareu una salsa barrejant el iogurt amb 2 cullerades d’oli, sal, pebre, un pessic de pebre vermell i unes gotetes de suc de llimona.
Disposeu els filets en una plata, condimenteu-los amb pebre i amb el romaní. Ruixeu-los amb 2 cullerades d’oli i enrossiu-los sota el grill del forn durant 7 minuts. Retireu-los del forn, talleulos a tires fines i presenteulos sobre plats calents. Saleu la carn i empolvoreula amb el sèsam just abans de servir.
Acompanyeu els filets de vedella amb el puré d’albergínia i la salsa de iogurt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1603 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: