Filet de porc amb pinya i moscatell

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gr de pinya
  • 4 peces de filet de porc de 175 gr cadascuna
  • 150 ml de moscatell
  • 2 cullerades d’oli
  • 2 brots de romaní
  • pebre
  • sal

4 racions

Elaboració

Pela la pinya i talla-la en quatre rodanxes. Retira la part central fibrosa de cada rodanxa.
Treu el greix i les fibres dels filets de porc.
Marca les peces senceres per tots els costats en una paella ben calenta untada amb l’oli.
Salpebrales i acaba la cocció al forn a 180º durant 10 minuts.
Marca les rodanxes de pinya a la mateixa paella i retirales.
Aboca el moscatell a la paella i, a foc lent, mescla’l uns 10 minuts amb els sucs obtinguts després de la cocció de la carn i la pinya, fins que es redueixi i s’hagi format una salsa espessa. Remena-la i reserva-la.
Munta els plats amb una rodanxa de pinya a la base i dos trossos de filet tallats de biaix al damunt.
Ruixa-ho amb la salsa i decora-ho amb el romaní.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1613 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: