Filet de porc amb pinya i moscatell
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr de pinya
- 4 peces de filet de porc de 175 gr cadascuna
- 150 ml de moscatell
- 2 cullerades d’oli
- 2 brots de romaní
- pebre
- sal
4 racions
Elaboració
Pela la pinya i talla-la en quatre rodanxes. Retira la part central fibrosa de cada rodanxa.
Treu el greix i les fibres dels filets de porc.
Marca les peces senceres per tots els costats en una paella ben calenta untada amb l’oli.
Salpebrales i acaba la cocció al forn a 180º durant 10 minuts.
Marca les rodanxes de pinya a la mateixa paella i retirales.
Aboca el moscatell a la paella i, a foc lent, mescla’l uns 10 minuts amb els sucs obtinguts després de la cocció de la carn i la pinya, fins que es redueixi i s’hagi format una salsa espessa. Remena-la i reserva-la.
Munta els plats amb una rodanxa de pinya a la base i dos trossos de filet tallats de biaix al damunt.
Ruixa-ho amb la salsa i decora-ho amb el romaní.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1613 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.