Cassoleta de sèpia amb carxofes

Ingredients

  • 2 sèpies
  • 4 carxofes
  • 4 cullerades de tomàquet fregit
  • 4 patates
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant
  • aigua
  • oli d’oliva
  • pebre
  • sal

4 racions

Elaboració

Netegeu les carxofes i deixeu només els cors.
Talleu-los a làmines fines i fregiu-los amb una mica d’oli. Reserveu-los.
En el mateix oli fregiu-hi les sèpies, tallades a daus, a foc suau. Quan estiguin tendres, afegiu les patates també tallades a daus. Assaoneu amb pebre vermell, fregiu-ho tot un instant i afegiu-hi el tomàquet fregit. Cobriu les patates amb aigua.
Incorporeu les carxofes i rectifiqueu de sal i pebre i coeu-ho tot fins que les patates siguin tendres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2654 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: