Cassoleta de sèpia amb carxofes
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 sèpies
- 4 carxofes
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- 4 patates
- 1 culleradeta de pebre vermell picant
- aigua
- oli d’oliva
- pebre
- sal
4 racions
Elaboració
Netegeu les carxofes i deixeu només els cors.
Talleu-los a làmines fines i fregiu-los amb una mica d’oli. Reserveu-los.
En el mateix oli fregiu-hi les sèpies, tallades a daus, a foc suau. Quan estiguin tendres, afegiu les patates també tallades a daus. Assaoneu amb pebre vermell, fregiu-ho tot un instant i afegiu-hi el tomàquet fregit. Cobriu les patates amb aigua.
Incorporeu les carxofes i rectifiqueu de sal i pebre i coeu-ho tot fins que les patates siguin tendres.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2654 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.