Jabali amb xocolata
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 1200 grams. de carn de senglar,
- 200 grams. de cansalada blanca,
- 100 grams. de moixernons,
- 1 got d'oli,
- 1 vaset d'anís sec,
- Vi negre,
- 1 branqueta de julivert,
- 3 grans d'all,
- 1 llesca de pa sec,
- 2 cullerades de farina o 1 got de sang de porc senglar,
- Sal i
- 2 pastilles d'xocolata amarga. .
4 racions
Elaboració
El senglar s'ha de tallar en trossos petits i fregir en la mantega de porc i l'oli.
Quan la carn ha pres color, s'agrega vi negre, que no sigui massa fort, en quantitat suficient per cobrirle, així com l'anís, i es deixa que el conjunt cogui a foc lent. Transcorreguda una mitja hora s'incorpora al guisat una picada feta amb la cansalada blanca, l'all i el julivert.
A continuació es fregeix el pa a trossos molt petits i s'agrega al estofat juntament amb les ametlles picades.
Es deixen passar deu minuts mes i s'incorpora la xocolata triturada i els moixernons, que s'hauran passat prèviament per la paella.
L'últim pas de la formula és l'addició, una mica abans que la carn estigui tendra, d'un got de sang.
Si no es disposa d'ella, es pot utilitzar farina a l'hora de sofregir el senglar per garantir que la salsa surti prou espessa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2340 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.