Truita de bacallà

Ingredients

  • 400 grams de bacallà esqueixat
  • 5 ous grans
  • 2 cullerades de llet
  • 1 cullerada de julivert picat
  • Sal
  • Oli
  • 1 mica de llevat royal

4 racions

Elaboració

Batre els ous sencers en un bol amb una mica de llevat royal i 2 cullerades de llet
Al mateix bol s'afegeix el julivert tallat ben petit i el bacallà esqueixat i dessalat i ho deixeu reposar tot 10 minuts
En una paella s'escalfa un cullerada d'oli i es fa la truita. Servir amb una bona llesca de pa amb tomàquet


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1853 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: