Truita de bacallà
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de bacallà esqueixat
- 5 ous grans
- 2 cullerades de llet
- 1 cullerada de julivert picat
- Sal
- Oli
- 1 mica de llevat royal
4 racions
Elaboració
Batre els ous sencers en un bol amb una mica de llevat royal i 2 cullerades de llet
Al mateix bol s'afegeix el julivert tallat ben petit i el bacallà esqueixat i dessalat i ho deixeu reposar tot 10 minuts
En una paella s'escalfa un cullerada d'oli i es fa la truita. Servir amb una bona llesca de pa amb tomàquet
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1853 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.