Empedrat de cigrons

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 300 g de cigrons cuits
  • 2 ous durs
  • 2 tomàquets madurs
  • 1 ceba
  • un grapat d'anous
  • oli
  • sal

4 racions

Elaboració

Trossejar els ous, la ceba i els tomàquets.
Posar tots aquests ingredients en un bol amb els cigrons, i amanir amb oli i sal.
A l'hora de servir, trossejar unes quantes anous per sobre i ja tenim un delciós empedrat de cigrons.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3554 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: