Amanida de llagostins, patata i musclos
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Expert
Ingredients
- 20 Llagostins amb cap
- Brots d'enciams variats
- 8-10 Patates mini
- 15 Musclos de roca
- 1 rajolí de llimona
- 1 manat petit de julivert
- 1 culleradeta de mostassa de dijon
- Oli d'oliva
- Vinagre de Mòdena
- Sal i Pebre
- 1 Cebolleta tendra
- 2 rovells d'ou
- 1 fulla de llorer
- Cibulet
- 1 Poma Golden
- 1 Pastanaga
4 racions
Elaboració
Primer, coem els llagostins en abundant aigua amb sal durant 30 segons. Els pelem i reservem els caps.
Seguidament, coem les patates mini en una olla amb una mica de sal fins que estiguin tendres. Les deixem refredar i pelem.
A part, coem els musclos de roca al vapor amb sal i una fulla de llorer fins que estiguin tots oberts.
A continuació preparem la salsa, extraiem tot el suc dels caps dels llagostins i ho barregem amb la mostassa, dos rovells d'ou, una mica de brou dels musclos, ceba tendra picada, julivert, llimona i vinagre de Mòdena.
Batem afegint a poc a poc l'oli d'oliva com si fos una maionesa.
Salpebrem al gust.
D'altra banda, tallem la poma Golden en quadradets i ratllem la pastanaga.
Barregem la poma i la pastanaga amb els brots d'enciam i col · loquem els llagostins, les patates i els musclos per sobre.
Aboquem la emulsió de marisc sobre i decorem amb cibulet picat. Servim deseguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1031 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.