Amanida de llagostins, patata i musclos

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

  • 20 Llagostins amb cap
  • Brots d'enciams variats
  • 8-10 Patates mini
  • 15 Musclos de roca
  • 1 rajolí de llimona
  • 1 manat petit de julivert
  • 1 culleradeta de mostassa de dijon
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de Mòdena
  • Sal i Pebre
  • 1 Cebolleta tendra
  • 2 rovells d'ou
  • 1 fulla de llorer
  • Cibulet
  • 1 Poma Golden
  • 1 Pastanaga

4 racions

Elaboració

Primer, coem els llagostins en abundant aigua amb sal durant 30 segons. Els pelem i reservem els caps.
Seguidament, coem les patates mini en una olla amb una mica de sal fins que estiguin tendres. Les deixem refredar i pelem.
A part, coem els musclos de roca al vapor amb sal i una fulla de llorer fins que estiguin tots oberts.
A continuació preparem la salsa, extraiem tot el suc dels caps dels llagostins i ho barregem amb la mostassa, dos rovells d'ou, una mica de brou dels musclos, ceba tendra picada, julivert, llimona i vinagre de Mòdena.
Batem afegint a poc a poc l'oli d'oliva com si fos una maionesa.
Salpebrem al gust.
D'altra banda, tallem la poma Golden en quadradets i ratllem la pastanaga.
Barregem la poma i la pastanaga amb els brots d'enciam i col · loquem els llagostins, les patates i els musclos per sobre.
Aboquem la emulsió de marisc sobre i decorem amb cibulet picat. Servim deseguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1031 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: