Amanida de mongetes
Categoria:
Amanides i plats freds
Dieta: macrobiòtica
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 Grs. de Mongetes seques
- 1 Ceba morada picada
- 4 Cullerades d'Julivert picat
- 10 Olives negres
- 3 tomàquets tallats a grills
- 2 Ous durs tallats a la meitat
- 5 Cullerades d'oli d'oliva extra verge
- 3 Cullerades de Vinagre blanc
- Sal i pebre al gust
6 racions
Elaboració
Es posen a remullar les mongetes en aigua des d'una nit abans perquè s'estovin.
Es posen a bullir amb força aigua i es tira la primera aigua.
Es tornen a bullir durant una hora, o fins que estiguin tendres i s'escorren.
Encara calentes es mesclan amb l'oli, el vinagre, la sal i el pebre.
Després s'afegeix el julivert i la ceba picats, i s'adorna amb el tomàquet, les olives i els ous.
Notes
Amanida molt popular a Turquia ia Grècia. És rica i nutritiva
Es poden usar també 500 gr. de mongetes en conserva en lloc les seques. S'escorren i es mesclan amb la vinagreta. Les mongetes es serveixen fredes en un plat fons i es decoren amb els ous tallats a la meitat, els grills de tomàquet i les olives negres.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1887 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.