Amanida de mongetes

Ingredients

  • 250 Grs. de Mongetes seques
  • 1 Ceba morada picada
  • 4 Cullerades d'Julivert picat
  • 10 Olives negres
  • 3 tomàquets tallats a grills
  • 2 Ous durs tallats a la meitat
  • 5 Cullerades d'oli d'oliva extra verge
  • 3 Cullerades de Vinagre blanc
  • Sal i pebre al gust

6 racions

Elaboració

Es posen a remullar les mongetes en aigua des d'una nit abans perquè s'estovin.
Es posen a bullir amb força aigua i es tira la primera aigua.
Es tornen a bullir durant una hora, o fins que estiguin tendres i s'escorren.
Encara calentes es mesclan amb l'oli, el vinagre, la sal i el pebre.
Després s'afegeix el julivert i la ceba picats, i s'adorna amb el tomàquet, les olives i els ous.

Notes

Amanida molt popular a Turquia ia Grècia. És rica i nutritiva
Es poden usar també 500 gr. de mongetes en conserva en lloc les seques. S'escorren i es mesclan amb la vinagreta. Les mongetes es serveixen fredes en un plat fons i es decoren amb els ous tallats a la meitat, els grills de tomàquet i les olives negres.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1887 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: