Amanida de spaghetti amb pinya
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de pasta
- ½ pinya
- 1 poma
- 1 préssec
- 50 grams de blat de moro dolç
- 100 g de pernil dolç
- 4 palets de cranc
- Sal
Per a la salsa rosa:
- 2 cullerades de Maionesa
- 1 cullerada de quetxup
- ½ got de brandi
- 1 rajolí de salsa Perrins
- Un rajolí de suc de taronja
4 racions
Elaboració
Barregem la maionesa amb el Ketchup, el suc de taronja, el brandi i la salsa Perrins
Coem els espaguetis en abundant aigua amb sal segons indiqui el fabricant.
Escorrem i reservem.
Tallem un tros gran de pinya i la fem a la planxa sense gens de greix.
Mentre, trossegem la resta de la pinya, la poma, el préssec, el pernil i els palets de cranc i els posem en un bol.
Afegim el blat de moro i els espaguetis.
Amanim l'amanida amb la salsa rosa.
Servim la pinya a la planxa i posem l'amanida al costat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2245 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.