Farcellets de col

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 col blanca
  • 300 gr. de carn de porc picada
  • farina
  • vinagre
  • canyella
  • pebre negre
  • oli
  • sal
  • salsa de tomàquet

Elaboració

Netegem la col i en separem les fulles, la bullim amb força aigua i amb sal durant 10 minut.
Deixem escórrer les fulles sobre un drap de cuina, quan estiguin escorregudes, tallem cada fulla pel mig i posem una meitat sobre l’altre, de manera que formem una fulla doble.
Assaonem la carn amb sal i pebre i una mica de canyella en pols, o si en comptes de carn tenim salsitxes o botifarra hi posem només canyella i una mica de sal perquè les botifarres ja portem pebre..
Posem una mica de carn al mig de cada fulla , emboliquem els farcellets, en tallem les puntes que surtin i els lliguem.
Els enfarinem i els fregirem una mica amb oli ben calent però sense que es torrin.
En el mateix oli hi passarem la salsa de tomaquet que condimentarem amb sal, pebre, i canyella.
Deixem coure la salsa 10 minuts , hi posem els farcellets, tapem la cassola i deixem coure 10 minuts més.
Finalment hi afegim 2 cullerades de vinagre i deixem coure 5 minuts més.
Servim ben calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1991 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: