Llenties a la cassola
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llenties,
- Costella de porc,
- Ceba,
- Tomàquet,
- Nou moscada,
- Aigua,
- Oli i sal.
4 racions
Elaboració
Es remullen les llenties durant 24 hores.
Es posa aigua a bullir i es fregeix, en una cassola amb oli i un pessic de sal, la costella de porc.
Quan és rossa, s'hi tira la ceba picada ben fina i es deixa enrossir.
Quan la ceba tingui color, s'hi posa el tomàquet ratllat i es deixa coure, amb el foc més baix, fins que sigui fet el sofregit.
Llavors s'hi posa una mica d'aigua bullint, les llenties, la sal i un polset de nou moscada.
Quan les llenties són cuites, es serveix (remullades, es couen de seguida).
Cal que no hi quedi molta aigua.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2533 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.