Cua de vedella amb sípia

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Cua de vedella,
  • Sípia,
  • Ceba,
  • Tomàquet madur,
  • Oli,
  • Brou de l'escudella,
  • Nou moscada,
  • Sal i pebre.

Per a la picada:

  • Pinyons,
  • Alls,
  • Safrà
  • I un carquinyoli o una maria.

4 racions

Elaboració

S'adoba la cua, a talls, amb sal i pebre negre i es fregeix en una cassola, amb un raig d'oli i un pessic de sal, fins que quedi rossa, després, s'hi afegeix la ceba picada.
Un cop daurada, s'hi afegeix el tomàquet ratllat, es tapa i es deixa coure completament.
Després, es mig cobreix amb brou, s'hi afegeix un pols de nou moscada i es deixa coure, durant mitja hora, amb la cassola tapada, a mig foc.
Es talla la sípia a daus i es tira a la cassola; llavors se li dóna un cop de foc, per a què torni a arrencar el bull, i es deixa coure, a foc baix, durant mitja hora més.
Afegim la picada i deixem cuinar 10 minuts, perquè es barregin els sabors
Abans d'apagar el foc, es punxa la cua amb una broqueta, per assegurar-se que és cuita.
En cas contrari es deixa més estona i es torna a punxar.
Es deixa reposar a la nevera vint-i-quatre hores, abans de menjar.

Notes

En comptes de cua, es pot fer amb galta o qualsevol altra part de la vedella que sigui melosa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3061 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: