Cua de vedella amb sípia
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cua de vedella,
- Sípia,
- Ceba,
- Tomàquet madur,
- Oli,
- Brou de l'escudella,
- Nou moscada,
- Sal i pebre.
Per a la picada:
- Pinyons,
- Alls,
- Safrà
- I un carquinyoli o una maria.
4 racions
Elaboració
S'adoba la cua, a talls, amb sal i pebre negre i es fregeix en una cassola, amb un raig d'oli i un pessic de sal, fins que quedi rossa, després, s'hi afegeix la ceba picada.
Un cop daurada, s'hi afegeix el tomàquet ratllat, es tapa i es deixa coure completament.
Després, es mig cobreix amb brou, s'hi afegeix un pols de nou moscada i es deixa coure, durant mitja hora, amb la cassola tapada, a mig foc.
Es talla la sípia a daus i es tira a la cassola; llavors se li dóna un cop de foc, per a què torni a arrencar el bull, i es deixa coure, a foc baix, durant mitja hora més.
Afegim la picada i deixem cuinar 10 minuts, perquè es barregin els sabors
Abans d'apagar el foc, es punxa la cua amb una broqueta, per assegurar-se que és cuita.
En cas contrari es deixa més estona i es torna a punxar.
Es deixa reposar a la nevera vint-i-quatre hores, abans de menjar.
Notes
En comptes de cua, es pot fer amb galta o qualsevol altra part de la vedella que sigui melosa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3061 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.