Tallarines a la bolonyesa amb bolets saltats

Ingredients

  • 500 grams de tagliatelle all'uovo
  • 400 grams de salsa de tomàquet
  • 100 grams de bolets mixtes
  • 20 grams d'oli d'oliva
  • 10 grams de julivert
  • Sal al gust

Elaboració

Tallar els bolets en rodanxes i daurar-los en una paella durant uns cinc minuts, afegir el julivert just abans de retirar del foc.
Escalfar a la paella durant un parell de minuts la salsa de tomàquet, a continuació afegir els bolets.
Coure les Tagliatelle en abundant aigua amb sal, escórrer-las i afegir-las a la salsa.
Barrejar durant un parell de minuts i servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

836 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: