Tallarines a la bolonyesa amb bolets saltats
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de tagliatelle all'uovo
- 400 grams de salsa de tomàquet
- 100 grams de bolets mixtes
- 20 grams d'oli d'oliva
- 10 grams de julivert
- Sal al gust
Elaboració
Tallar els bolets en rodanxes i daurar-los en una paella durant uns cinc minuts, afegir el julivert just abans de retirar del foc.
Escalfar a la paella durant un parell de minuts la salsa de tomàquet, a continuació afegir els bolets.
Coure les Tagliatelle en abundant aigua amb sal, escórrer-las i afegir-las a la salsa.
Barrejar durant un parell de minuts i servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
836 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.