Plumas ratlladas amb carxofes estofades i salsitxa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de plumas
- 100 grams de salsitxa
- 50 grams de formatge parmigiano ratllat
- 30 grams de mantega
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge
- 1 culleradeta de julivert picat
- 5 carxofes
- 1 decilitre de vi blanc
- Sal i pebre al gust
Elaboració
Netejar les carxofes, eliminant la part llenyosa, tallar-les a grills i cuinar-les en una cassola durant 4 minuts amb oli i mantega.
Abocar el vi, estofar, ia continuació afegir el julivert.
Esmicolar la salsitxa i deixar que es cuini a part, retirar el greix, afegir-la a les carxofes estofades.
Salpebrar.
Coure la pasta en abundant aigua amb sal, saltar amb la salsa de carxofes i la salsitxa i decorar amb el formatge parmigiano.
Servir de seguida
Notes
Si vols un sabor més fort pots afegir gingebre picat, que juntament amb les carxofes emfatitzaran encara més la recepta
Sigui Romana, Sardà, de Chioggia o de Campània, la carxofa s'ha d'incorporar a la dieta diària ja que és un aliment ric en ferro, molt digerible i capaç de reduir els nivells de colesterol
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1227 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.