Plumas ratlladas amb carxofes estofades i salsitxa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de plumas
  • 100 grams de salsitxa
  • 50 grams de formatge parmigiano ratllat
  • 30 grams de mantega
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge
  • 1 culleradeta de julivert picat
  • 5 carxofes
  • 1 decilitre de vi blanc
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

Netejar les carxofes, eliminant la part llenyosa, tallar-les a grills i cuinar-les en una cassola durant 4 minuts amb oli i mantega.
Abocar el vi, estofar, ia continuació afegir el julivert.
Esmicolar la salsitxa i deixar que es cuini a part, retirar el greix, afegir-la a les carxofes estofades.
Salpebrar.
Coure la pasta en abundant aigua amb sal, saltar amb la salsa de carxofes i la salsitxa i decorar amb el formatge parmigiano.
Servir de seguida

Notes

Si vols un sabor més fort pots afegir gingebre picat, que juntament amb les carxofes emfatitzaran encara més la recepta
Sigui Romana, Sardà, de Chioggia o de Campània, la carxofa s'ha d'incorporar a la dieta diària ja que és un aliment ric en ferro, molt digerible i capaç de reduir els nivells de colesterol


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1324 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: