Plumas ratlladas amb carxofes estofades i salsitxa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 grams de plumas
  • 100 grams de salsitxa
  • 50 grams de formatge parmigiano ratllat
  • 30 grams de mantega
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge
  • 1 culleradeta de julivert picat
  • 5 carxofes
  • 1 decilitre de vi blanc
  • Sal i pebre al gust

Elaboració

Netejar les carxofes, eliminant la part llenyosa, tallar-les a grills i cuinar-les en una cassola durant 4 minuts amb oli i mantega.
Abocar el vi, estofar, ia continuació afegir el julivert.
Esmicolar la salsitxa i deixar que es cuini a part, retirar el greix, afegir-la a les carxofes estofades.
Salpebrar.
Coure la pasta en abundant aigua amb sal, saltar amb la salsa de carxofes i la salsitxa i decorar amb el formatge parmigiano.
Servir de seguida

Notes

Si vols un sabor més fort pots afegir gingebre picat, que juntament amb les carxofes emfatitzaran encara més la recepta
Sigui Romana, Sardà, de Chioggia o de Campània, la carxofa s'ha d'incorporar a la dieta diària ja que és un aliment ric en ferro, molt digerible i capaç de reduir els nivells de colesterol


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1227 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: