Cloïsses al pil pil
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 g de cloïsses,
- 3 pebrots vermells per rostir,
- 2 grans d'all,
- 1/2 bitxo sec,
- 1 vas d'oli d'oliva,
- Julivert picat,
- Sal grossa i
- Una mica de sucre
4 racions
Elaboració
Posa els pebrots en una font refractària i escampa sal grossa, rosteix a 200 º fins que es torrin per tots dos costats.
Deixa que es refredin.
Els pebrots els pelarás millor si els cobreixes amb paper d'alumini en treure'ls del forn i deixes refredar.
Treu-ne les llavors i la pell.
Col · loca'ls en tires sobre una cassola de fang.
Pela i lamina els alls sobre els pebrots.
Afegeix l'oli i el bitxo i posa la cassola a foc molt suau, remou fins que la salsa comenci a espessir.
Afegeix el sucre.
Just abans de servir el plat, afegeix les cloïsses (ja netes) als pebrots.
Mantingues la cassola a foc suau i mou de tant en tant fins que s'obrin les petxines.
Comprova el punt de sal i escampar amb abundant julivert.
Aquest mateix plat es pot preparar amb gambes, llagostins o ostres
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
841 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.