Macarrons amb galtas de porc
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pasta
- 500 grams de galtas de porc
- 200 grams de cansalada viada sensa fuma
- Un gra d`all
- Oli d'oliva verge extra
- 1 ramet de julivert
- Sal i pebre al gust
- 100 grams de formatja parmejano ratllat
- 1 got de vi blanc sec
- Pebre vermell (opcional)
4 racions
Elaboració
Mentre la pasta es cuina, en una cassola petita, posa les galtes de porcí i una dent d'all en l'oli i quan estiguin dauradas, afegir el vi i deixar que s'evapori.
Cou fins que la carn estigui feta
Mentres es cou la pasta afegiu a la cassola la cansalada a trossos petits.
Assaonar la pasta amb formatge i pebre i tirar la salsa i galtas calentas en l'últim minut, quan s'agrega el julivert i el pebre vermell.
Servir tot seguit abans que es refredi
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1400 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.