Macarrons amb galtas de porc

Ingredients

  • 500 g de pasta
  • 500 grams de galtas de porc
  • 200 grams de cansalada viada sensa fuma
  • Un gra d`all
  • Oli d'oliva verge extra
  • 1 ramet de julivert
  • Sal i pebre al gust
  • 100 grams de formatja parmejano ratllat
  • 1 got de vi blanc sec
  • Pebre vermell (opcional)

4 racions

Elaboració

Mentre la pasta es cuina, en una cassola petita, posa les galtes de porcí i una dent d'all en l'oli i quan estiguin dauradas, afegir el vi i deixar que s'evapori.
Cou fins que la carn estigui feta
Mentres es cou la pasta afegiu a la cassola la cansalada a trossos petits.
Assaonar la pasta amb formatge i pebre i tirar la salsa i galtas calentas en l'últim minut, quan s'agrega el julivert i el pebre vermell.
Servir tot seguit abans que es refredi


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1400 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: