Bunyols de formatge al forn
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Bunyols
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1/4 litre de llet
- 100 grs. de mantega
- 150 grs. de farina
- 4 ous
- 50 grs. de formatge gruyère
- Sal
4 racions
Elaboració
Bullir la llet en una olla amb la mantega i la sal.
Afegir la farina i remoure la barreja durant uns cinc minuts a foc lent, fins que es separi del fons, deixar refredar i afegir els ous un per un.
Mentre es barreja amb una cullera de fusta, tallar el formatge a dauets i incorporar a la massa.
Fer boletes (es pot usar una cullera) i ubicar-les en una safata d'anar al forn prèviament enmatecada.
Pintar les boletes amb rovell d'ou.
Empolvorar amb formatge ratllat i portar-les al forn preescalfat a temperatura mitjana durant uns 20 a 25 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2102 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.