Anguiles en all i pebre

Ingredients

  • 1 kg d'anguiles
  • 1/2 got d'oli d'oliva
  • 100 g de nous pelades
  • 1 cap d'alls
  • Pebre negre
  • Pebre vermell dolç
  • farina
  • julivert
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Es netegen les anguiles, tallant en trossos regulars.
Prepara una picada amb 8 o 10 grans d'all, 1 branqueta de julivert picat, uns grans de pebre negre, les nous i una culleradeta de pebre vermell. Una vegada formada una pasta homogènia, es dilueix en una mica d'aigua i es reserva.
Mentrestant, en una cassola, es posa l'oli al foc, i quan està calent s'afegeix una cullerada de farina. Un cop daurada, s'afegeix la picada que tenim reservada, i, de seguida s'afegeixen les anguiles, prèviament netes i tallades en trossos de mitja grandària.
Es deixa coure tot durant un quart d'hora i passat aquest temps s'assaona amb sal i es retira del foc per servir

Notes

El més molest és netejar les anguiles, normalment estan vives, les podem congelar, un dia abans perquè es morin


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1261 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: