Anguiles en all i pebre
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg d'anguiles
- 1/2 got d'oli d'oliva
- 100 g de nous pelades
- 1 cap d'alls
- Pebre negre
- Pebre vermell dolç
- farina
- julivert
- Sal.
4 racions
Elaboració
Es netegen les anguiles, tallant en trossos regulars.
Prepara una picada amb 8 o 10 grans d'all, 1 branqueta de julivert picat, uns grans de pebre negre, les nous i una culleradeta de pebre vermell. Una vegada formada una pasta homogènia, es dilueix en una mica d'aigua i es reserva.
Mentrestant, en una cassola, es posa l'oli al foc, i quan està calent s'afegeix una cullerada de farina. Un cop daurada, s'afegeix la picada que tenim reservada, i, de seguida s'afegeixen les anguiles, prèviament netes i tallades en trossos de mitja grandària.
Es deixa coure tot durant un quart d'hora i passat aquest temps s'assaona amb sal i es retira del foc per servir
Notes
El més molest és netejar les anguiles, normalment estan vives, les podem congelar, un dia abans perquè es morin
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1261 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.