Llenguado Saint Germain
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 Llenguados a filets
- 3 cebes
- 200 Grs. de xampinyons
- 2 carbassons
- Una mica de pa ratllat
- Oli d'oliva
- vi blanc
- 2 decilitres de fumet de peix
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Tallar la ceba, el carbassó i els xampinyons nets en juliana o en rodanxes fines
Ofegar tot junt en una paella amb oli, fins que estigui tendre.
Retirar el possible oli sobrant i col · locar el sofregit en una safata de forn,
Condimentar els filets de llenguado amb una mica de sal i pebre i passar per pa ratllat molt lleugerament.
Col · locar sobre del sofregit, ruixar amb una mica d'oli d'oliva i vi blanc sec, mullar amb una mica de fumet de peix i coure al forn a 200 graus durant 10 minuts. Servir tot seguit
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1319 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.