Popets amb patates esqueixades i allioli

Ingredients

  • 800 g de popets
  • 1 kg de patates
  • 1 fulla de llorer
  • orenga
  • 1 ou
  • all
  • oli i sal

4 racions

Elaboració

Poseu aigua en una cassola, pensant que quan hi hàgiu tirat tots els ingredients els ha just de cobrir.
Quan l’aigua arrenqui el bull, aneu-hi tirant els popets un a un així les potes quedaran cargolades–, el llorer, l’orenga, i, finalment, les patates, pelades i esqueixades.
Feu un allioli amb un ou i l’all, i quan estigui al punt, deixateu-lo amb una mica de l’aigua de bullir els popets i
les patates.
Reserveu-ne unes cullerades i la resta ajunteula a la cassola.
Un cop cuits popets i patates, ja podeu servir al plat, cobrint-lo, però, amb l’allioli que heu reservat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1071 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: