Popets amb patates esqueixades i allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de popets
- 1 kg de patates
- 1 fulla de llorer
- orenga
- 1 ou
- all
- oli i sal
4 racions
Elaboració
Poseu aigua en una cassola, pensant que quan hi hàgiu tirat tots els ingredients els ha just de cobrir.
Quan l’aigua arrenqui el bull, aneu-hi tirant els popets un a un així les potes quedaran cargolades–, el llorer, l’orenga, i, finalment, les patates, pelades i esqueixades.
Feu un allioli amb un ou i l’all, i quan estigui al punt, deixateu-lo amb una mica de l’aigua de bullir els popets i
les patates.
Reserveu-ne unes cullerades i la resta ajunteula a la cassola.
Un cop cuits popets i patates, ja podeu servir al plat, cobrint-lo, però, amb l’allioli que heu reservat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1001 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.