Pop amb pésols
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pop d'un quilo,
- 400 g de pésols desgranats,
- 2 tomaques,
- 1 ceba,
- Oli i sal.
4 racions
Elaboració
Posarem el pop a bullir amb aigua i quan serà tendre el traurem, el deixarem refredar i el trossejarem.
Després el sofregirem en una olla de fang i en acabant sofregirem també la ceba trinxada i la tomaca.
En estar tot sofregit hi afegirem una mica d'aigua i els pésols, ho salarem i ho deixarem bullir uns deu minuts.
Podem afegir al sofregit dues patates trossejades, un pimentó verd (també trossejat), unes rametes de julivert trinxat o un parell d'alls; també hi ha qui hi afegeix un gotet de vi ranci.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2313 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.