Carn farcida de bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 750 gr. de carn,
  • 300 gr. de bolets,
  • 1 llimona,
  • 2 talls no molt fins de pernil dolç,
  • 4 cebetes tendres,
  • 1 ceba gran,
  • 2 cullerades de mantega,
  • 150 cc. de vi blanc,
  • 3 cullerades de nata,
  • 1 cullerada rasa de farina de blat de moro (maizena),
  • Una ramet d'herbes aromàtiques,
  • Oli,
  • Sal,
  • Pebre,
  • Nou moscada.

4 racions

Elaboració

Ratllar les cebetes i ofegar, sense que agafin color, en la meitat de la mantega,
Afegir els bolets tallats a làmines i ruixats amb el suc de llimona i la nata. Coeu uns 5 minuts, assaonar amb sal, pebre i nou moscada.
Afegir el julivert picat i deixar refredar.
Estendre la carn sobre la taula, posar damunt els talls de pernil i sobre ells la preparació dels bolets.
Enrotllar la carn i lligar, assaonar i daurar-la en la resta de la mantega.
Abocar el vi, la ceba partida, el ramet d'herbes i deixar coure tapat a foc suau, fins que la carn estigui tendra.
Retirar la carn i les herbes, passar pel xinès la salsa i afegir la farina de blat de moro dissolta en aigua freda.
Coeu remenant constantment fins que espesseixi.
Servir la carn tallada en rodanxes acompanyada de la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1595 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: