Carn farcida de bolets
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 gr. de carn,
- 300 gr. de bolets,
- 1 llimona,
- 2 talls no molt fins de pernil dolç,
- 4 cebetes tendres,
- 1 ceba gran,
- 2 cullerades de mantega,
- 150 cc. de vi blanc,
- 3 cullerades de nata,
- 1 cullerada rasa de farina de blat de moro (maizena),
- Una ramet d'herbes aromàtiques,
- Oli,
- Sal,
- Pebre,
- Nou moscada.
4 racions
Elaboració
Ratllar les cebetes i ofegar, sense que agafin color, en la meitat de la mantega,
Afegir els bolets tallats a làmines i ruixats amb el suc de llimona i la nata. Coeu uns 5 minuts, assaonar amb sal, pebre i nou moscada.
Afegir el julivert picat i deixar refredar.
Estendre la carn sobre la taula, posar damunt els talls de pernil i sobre ells la preparació dels bolets.
Enrotllar la carn i lligar, assaonar i daurar-la en la resta de la mantega.
Abocar el vi, la ceba partida, el ramet d'herbes i deixar coure tapat a foc suau, fins que la carn estigui tendra.
Retirar la carn i les herbes, passar pel xinès la salsa i afegir la farina de blat de moro dissolta en aigua freda.
Coeu remenant constantment fins que espesseixi.
Servir la carn tallada en rodanxes acompanyada de la salsa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1595 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.