Carré de porc amb salsa de coco
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 g de carré de porc
- 1 tassa d'aigua bullint
- ½ tassa del coco.
- 2 cullerades de ratlladura de coco
- 1 ceba tallada en cèrcols
- ½ tassa de julivert fresc
- 2 grans d'all, a quarts
- 2 bitxos verds picants
- 2 tires de pela de llimona
- 3 cullerades de suc de llimona
- 3 cullerades de farina
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 100cc de brou de pollastre
4 racions
Elaboració
En un bol petit, aboca l'aigua bullint sobre ½ tassa del coco, deixa reposar per 30 minuts.
Cola el líquid, prement el coco per extreure el suc.
Tira el coco i aparta el suc
En una liquadora, liqua la ceba, el julivert, l'all, els bitxos, la ratlladura de llimona i el suc de llimona, fins a formar una pasta homogènia.
Deixa de banda.
S'enfarina la carn de porc i es sacseja l'excés de farina.
En una cassola gran, escalfa l'oli a foc alt.
Afegeix la carn i daura la carn per ambdós costats .. afegeix el brou, el suc de coco que has apartat i el preparat de la liquadora, i deixa que arrenqui el bull.
Baixa la flama, tapa i bull a foc lent per 1 hora aproximadament.
Serveix sobre arròs blanc, adornat amb les 2 cullerades de coco restants.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1004 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.