Bacallà a la mel amb ceba confitada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dificultat: Expert

Ingredients

  • 4 talls de bacallà dessalat, d’uns 150 g cadascun
  • 4 o 5 cebes mitjanes
  • 1 cullerada sopera de mel
  • Oli
  • Beixamel

4 racions

Elaboració

Fregiu el bacallà enfarinat just perquè agafi color i el
deixeu escórrer sobre paper absorbent.
En una Paella amb oli ofegueu la ceba tallada en juliana fi ns que quedi tova, afegiu-hi la mel i ho barregeu tot bé.
Tot seguit, poseu la ceba emmelada en una safata apta per anar al forn, al damunt els trossos de bacallà, ho
cobriu tot amb una beixamel clareta i ho fiqueu al forn a gratinar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3944 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: