Bacallà a la mel amb ceba confitada
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Dificultat: Expert
Ingredients
- 4 talls de bacallà dessalat, d’uns 150 g cadascun
- 4 o 5 cebes mitjanes
- 1 cullerada sopera de mel
- Oli
- Beixamel
4 racions
Elaboració
Fregiu el bacallà enfarinat just perquè agafi color i el
deixeu escórrer sobre paper absorbent.
En una Paella amb oli ofegueu la ceba tallada en juliana fi ns que quedi tova, afegiu-hi la mel i ho barregeu tot bé.
Tot seguit, poseu la ceba emmelada en una safata apta per anar al forn, al damunt els trossos de bacallà, ho
cobriu tot amb una beixamel clareta i ho fiqueu al forn a gratinar.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3944 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.