Fideus amb verduretes i salsa de soja
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per wok
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 paquet de fideus xinesos de blat
- 2 pastanagues
- 1 pot de panotxes petites en conserva
- 8 xampinyons
- 1 paquet de pèsols congelats
- 1 gra d'all
- 1 tassa de salsa de soja
- 5 cullerades d'oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Prepareu els fideus tal com s'indica a l'envàs.
Retireu-los del foc, deixeu-los reposar 4 minuts i escorreu-los.
Bulliu els pèsols durant 3 minuts, escorreu-los i refredeu-los amb aigua.
Netegeu i peleu les pastanagues i talleu-les a tires fines.
Peleu i piquen l'all i renteu i talleu els xampinyons per la meitat.
Elimineu l'aigua de conservació de les panotxes.
Escalfeu l'oli en un wok i afegiu-hi l'all, la pastanaga i els xampinyons.
Salteu-ho tot durant 3 o 4 minuts i incorporeu-hi els pèsols i les panotxes.
Afegiu-hi la salsa de soja i els fideus, barregeu-ho bé i deixeu-ho reposar abans de servir.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2768 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.