Flam de bolets
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Flam
Recepta per forn
Típica de: Suïssa → Basilea
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 formes d'1 decilitre
- 150 grams de bolets (rossinyols) o qualsevol altra del teu gust
- 1 escalunya picada ben fina
- 1 cullerada de daus de bacó
- 1 cullerada de mantega
- 2 decilitres i mig de nata
- 1 ou
- 20 grams de cibulet picat fi
- 1 culleradeta de fulles de romaní picades ben fines
- Sal
- Pebre recent mòlt
4 racions
Elaboració
Netejar els bolets i salteu-los en la mantega, afegir la escalunya i els dauets de bacó, coure a foc molt suau durant uns 5 minuts, passat aquest temps, afegir el romaní i la nata i seguir cuinant.
Salpimentr al gust i deixar que es refredi.
Batre l'ou i afegir-lo a la preparacion quan estigui tèbia.
Triturar tot amb el turmix.
Afegi el cibulet i omplir les formes prèviament greixades amb mantega.
Col • locar al forn al bany maria a una temperatura de 150 graus durant 35 a 40 minuts
Servir sense els motlles.
Etiquetes: Interessant Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3603 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.