Macarrons amb porro

Ingredients

  • 2 cullerades d'Oli d'oliva
  • 500 g de Carn picada
  • 1 Ceba
  • 2 Dents d'all
  • Sal i pebre acabat de moldre
  • 4 Porros
  • 300 g de macarrons curts
  • 50 ml de Vi blanc
  • 150 ml de Crema
  • 80 g de Parmesà
  • Tabasco al gust

4 racions

Elaboració

Pela la ceba i l'all, i talla a daus fins.
Neteja, renta i talla a tires fines el porro
Sofregeix la carn mòlta, la ceba i l'all en una paella amb oli d'oliva.
Assaona amb sal i pebre i desglaça amb vi, i ofega els porros escorreguts
Cou els macarrons en aigua amb sal fins que estiguin al dente i escórre, sense esbandir amb aigua freda.
Cuan el porro sigui cuit, aboca la nata i porta a ebullició.
Barreja els macarrons amb salsa de porros i assaona de nou si fos necessari.
Serveix en plats de pasta escalfats.

Notes

Cada comensal pot servir-se formatge parmesà acabat de moldre i tabasco al gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1581 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, jo ja he retirat les meves receptes. Si et vols posar en contacte amb mi, ja saps hon trobar-me.Una abraçada.Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: