Macarrons amb porro
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades d'Oli d'oliva
- 500 g de Carn picada
- 1 Ceba
- 2 Dents d'all
- Sal i pebre acabat de moldre
- 4 Porros
- 300 g de macarrons curts
- 50 ml de Vi blanc
- 150 ml de Crema
- 80 g de Parmesà
- Tabasco al gust
4 racions
Elaboració
Pela la ceba i l'all, i talla a daus fins.
Neteja, renta i talla a tires fines el porro
Sofregeix la carn mòlta, la ceba i l'all en una paella amb oli d'oliva.
Assaona amb sal i pebre i desglaça amb vi, i ofega els porros escorreguts
Cou els macarrons en aigua amb sal fins que estiguin al dente i escórre, sense esbandir amb aigua freda.
Cuan el porro sigui cuit, aboca la nata i porta a ebullició.
Barreja els macarrons amb salsa de porros i assaona de nou si fos necessari.
Serveix en plats de pasta escalfats.
Notes
Cada comensal pot servir-se formatge parmesà acabat de moldre i tabasco al gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1581 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.