Canelons de Diumenge
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 150 grams de carn de vedella picada
- 150 grams de carn de porc picada
- 2 ous
- 250 grams de nata liquida
- 4 cullerades de concentrat de tomàquet
- 25 grams de mantega
- 50 grams de formatge parmesà ratllat
- Marduix
- Orenga
- Nou moscada i
- Sal
7 racions
Elaboració
En una cassola ofega la carn amb la mantega durant 25 minuts.
Afegeix el tomàquet i sense deixar de remenar, afegeix la nata, els ous, el marduix, l'orenga, la sal i la nou moscada.
Retira la cassola del foc i afegeix el formatge, barrejant bé.
Farcir els canelons i cobreix amb la salsa beixamel.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
988 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.