Canelons a la beixamel
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 300 grams de pollastre cuit i trossejat
- 300 grams de pernil serrà triturat
- 150 grams de formatge gruyere ratllat
- 100 grams de mantega
- 40 grams de farina
- 2 cebes
- 250 grams de llet
- Nou moscada
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Preparar una beixamel amb la meitat de la mantega, la farina, la llet, pebre i nou moscada
En una cassola i amb la resta de la mantega, daurar les cebes i afegir el pollastre i el pernil
Ofegar, assaonar amb sal, pebre i nou moscada i després afegir la beixamel i 50 grams de formatge ratllat.
Farcir els canelons, cobrir amb la salsa beixamel, escampar-hi formatge i gratinar
Servir calents
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1068 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.