Canelons de l'hort
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 200 grams de pernil dolç.
- 200 grams de carn de porc.
- 2 enciams.
- 1 manat de créixens.
- Molla de pa mullada en llet.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli calent rostir la carn i el pernil, un cop llest triturar tot.
Afegeix prèviament escaldats, l'enciam i els créixens, tot picat fi, i després barreja la molla de pa escorreguda i salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel i formatge ratllat per sobre.
Gratina i serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
805 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.