Canelons de Gambes i Pebrots

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 24 gambes mitjanes.
  • 1 pebrot vermell escalivat.
  • 1 ceba picada fina.
  • 1 copa de vi blanc sec.
  • 8 ametlles torrades
  • 1 culleradeta de farina.
  • 1 gra d'all picat.
  • Oli.
  • Pebre roig
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli daura la ceba i quan estigui tova, afegeix l'all, la farina, el pebre roig i el vi, deixa fins que es redueixi.
Afegeix les gambes pelades i trossejades, el pebrot picat en juliana i les ametlles mòltes.
Salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreixe'ls amb salsa beixamel i gratina fins que estiguin daurats


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1036 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: