Canelons de carbassó
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Carbassó
- 1 ceba
- 1 Dent d'all
- 200 gr de Magre picat
- 2 Pastanagues
- 4 Xampinyons
- Tomàquet fregit
- Oli d'oliva
- Pebre negre
- Sal
- Beixamel
- Formatge ratllat
- Formatge de tall en plaques
- 18 plaques de caneló
4 racions
Elaboració
Tallem i pelem tota la verdura en quadradets petits. En una paella amb un raig d'oli d'oliva afegim la ceba i l'all picat.
Quan la ceba estigui picada afegim la pastanaga, el carbassó i ho deixem uns 8 minuts. Afegim el xampinyó i la carn picada.
Quan la carn estigui feta afegim el tomàquet fregit i ho deixarem uns 15 minuts.
Quan transcorrin 10 minuts afegim la beixamel en la barreja.
Posem a escalfar una olla amb abundant aigua i sal. Quan arrenqui el bull afegim les plaques dels canelons.
Quan tinguem llista les plaques dels canelons les omplim amb la barreja i el tanquem sobre si mateix.
En un recipient per Anar al forn anem posant els canelons fins que tinguem 18, li tirem beixamel, formatge de tall i formatge ratllat per sobre.
El posem al forn prees calfat a 250 graus fins que gratini el formatge.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2418 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.