Canelons amb Cervells de Vedella, Ànec i Pollastre
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 18 plaques de massa per canelons.
- 400 grams de carn d'ànec.
- 1/2 fetge de pollastre.
- 1 ceba picada.
- 1 porro finament picat.
- 1 gra d'all picat.
- 1 pastanaga ratllada.
- 2 cervells de vedella.
- 4 llesques de molla de pa humitejades en llet.
- Farigola fresca picada.
- Romero fresc picat.
- Fulls de fonoll picats.
- 50 mil li litres de vi blanc.
- 15 mil li litres de porto.
- 15 mil li litres d'oli d'oliva.
- Sal Pebre.
Per a la salsa blanca :
- 250 mil li litres de llet.
- 25 grams de farina.
- 25 grams de mantega.
- Sal i pebre al gust.
Per a la salsa de tomàquet :
- 250 mil li litres de puré de tomàquets.
- 1 gra d'all pelat sencer.
- 15 mil li litres d'oli d'oliva.
- Sal i pebre a gust.
4 racions
Elaboració
En primer lloc en dos bols reservem la salsa de tomàquet i la salsa beixamel que hem preparat abans de fer aquesta recepta.
Ara ens queda agafar una paella i posar-hi 15 mil · li litres d'oli d'oliva i ofegar -hi, la ceba, el porro, l'all, i la pastanaga, salpebrem al nostre gust.
Agafem una olla amb aigua salada i bullim en ella els cervells de vedella per blanquejar i posteriorment pelar.
D'altra banda agafem la carn d'ànec, el cap de vedella i el fetge de pollastre i el tallem tot a daus petits i ho afegim al saltat de la nostra paella.
Ens queda per incorporar, el vi blanc i deixar evaporar.
Seguidament afegim la molla de pa ben escorreguda i ho condimentem tot al nostre gust amb sal, pebre, farigola, romaní i les fulles de fonoll.
Portem tot al forn i cuinem per espai de 18 minuts.
Traiem tot del forn un cop estigui llest, el deixem refredar.
Finalment fem els canelons amb el farciment i els col · loquem en una font per forn, tirant-li una base de salsa blanca, posem els canelons i després els banyem amb més salsa per sobre i després salsa de tomàquet, empolvorem amb formatge ratllat i gratinem al forn.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1544 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.