Canelons a la catalana
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 160 grams de carn de vedella.
- 160 grams de carn de porc.
- 50 grams de pernil dolç (de York-cuit).
- 200 grams de pit de gall dindi.
- 50 grams de foie gras.
- 250 grams de brou.
- 1 copa de vi blanc sec.
- 1 ceba.
- 3 cullerades d'extracte de tomàquet.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba fins que estigui daurada i afegeix la carn de vedella, la carn de porc, el pernil dolç i el pit de gall dindi.
Rosteix durant 20 minuts, afegeix el vi i deixa que redueixi.
Un cop tot ben triturat, torna a posar a la cassola al foc, i afegeix el foie gras, l'extracte de tomàquet i el brou.
Condimenta amb sal i pebre al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel i formatge, si es vol es poden gratinar
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1155 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.