Canelons a la catalana

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 160 grams de carn de vedella.
  • 160 grams de carn de porc.
  • 50 grams de pernil dolç (de York-cuit).
  • 200 grams de pit de gall dindi.
  • 50 grams de foie gras.
  • 250 grams de brou.
  • 1 copa de vi blanc sec.
  • 1 ceba.
  • 3 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba fins que estigui daurada i afegeix la carn de vedella, la carn de porc, el pernil dolç i el pit de gall dindi.
Rosteix durant 20 minuts, afegeix el vi i deixa que redueixi.
Un cop tot ben triturat, torna a posar a la cassola al foc, i afegeix el foie gras, l'extracte de tomàquet i el brou.
Condimenta amb sal i pebre al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel i formatge, si es vol es poden gratinar


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1155 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: