Canelons de porros blancs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 800 grams de porros
  • 100 grams de formatge gruyere ratllat
  • 50 grams de margarina vegetal
  • 10 grams de farina
  • 1 litre i ½ de llet
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • Nou moscada
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Neteja els porros i talla molt petits.
En una cassola amb l'oli i la margarina, ofega els porros a foc lent, fins que estiguin ben tous.
Afegeix la farina i la llet, remena bé i assaona amb sal, pebre i nou moscada.
Quan espesseixi retira del foc i incorporar el formatge gruyere.
Farceix els canelons, cobreix amb mousse d'escalivada, espolsa amb formatge i gratina


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2366 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: