Canelons de porros blancs
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 800 grams de porros
- 100 grams de formatge gruyere ratllat
- 50 grams de margarina vegetal
- 10 grams de farina
- 1 litre i ½ de llet
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- Nou moscada
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Neteja els porros i talla molt petits.
En una cassola amb l'oli i la margarina, ofega els porros a foc lent, fins que estiguin ben tous.
Afegeix la farina i la llet, remena bé i assaona amb sal, pebre i nou moscada.
Quan espesseixi retira del foc i incorporar el formatge gruyere.
Farceix els canelons, cobreix amb mousse d'escalivada, espolsa amb formatge i gratina
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2366 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.