Canelons de rap
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 500 grams de rap sense espines.
- 350 grams de gambes.
- 75 grams de mantega.
- 20 grams de farina.
- 1 got de cava.
- 1 dl. De xerès sec.
- 1 ceba.
- 1 fulla de llorer.
- 1 pastanaga.
- Api. Julivert i farigola.
- ½ got d'aigua.
- 6 cullerades de crema de llet.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Posa en un recipient, apte per a forn, el rap, les gambes, la pastanaga, el llorer, mitja ceba, l’api, el julivert, la farigola, mig got d'aigua i el cava.
Tapa i introdueix al forn de 20 a 25 minuts, sense que arribi a bullir.
En una paella amb la mantega, ofega la resta de la ceba picada, afegeix la farina i el xerès i deixa reduir.
Afegeix una tassa de brou de peix i crema de llet, i sense deixar de remenar incorpora el rap i les gambes prèviament tot ben d’esmicolat.
Salpebra al gust.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1797 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.