Canelons de Cranc i Gambes
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 200 grams de cranc en llauna
- 250 grams de gambes fresques
- 1 ou dur
- 20 grams de tàperes
- 20 grams de cogombrets en vinagre picats
- 1 got de vi blanc
- 1 enciam tallat en juliana
- 3 cullerades de maionesa
- 1 llimona
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Escalfa les gambes amb vi, sal i llimona.
Un cop fredes, pela-les, pica i afegeix el cranc, l'ou picat, les tàperes, els cogombrets, l'enciam, 3 cullerades de maionesa, sal i pebre, barreja de manera que tot quedi molt ben mesclat.
Farcir els canelons, cobrir amb la resta de la salsa maionesa i servir freds
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
641 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.