Canelons de Cranc i Gambes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 200 grams de cranc en llauna
  • 250 grams de gambes fresques
  • 1 ou dur
  • 20 grams de tàperes
  • 20 grams de cogombrets en vinagre picats
  • 1 got de vi blanc
  • 1 enciam tallat en juliana
  • 3 cullerades de maionesa
  • 1 llimona
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Escalfa les gambes amb vi, sal i llimona.
Un cop fredes, pela-les, pica i afegeix el cranc, l'ou picat, les tàperes, els cogombrets, l'enciam, 3 cullerades de maionesa, sal i pebre, barreja de manera que tot quedi molt ben mesclat.
Farcir els canelons, cobrir amb la resta de la salsa maionesa i servir freds


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

641 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: