Canelons de Cards
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1 quilo de cards ben nets de fils.
- 100 grams de fetges de pollastre.
- 200 grams de pernil dolç.
- 25 grams de mantega.
- 1 llimona.
- 2 ous durs.
- Sàlvia
- Julivert.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Bull els cards en aigua amb llimona i un cop freds pica molt petits.
En una cassola amb la mantega, fregeix els fetges i el pernil.
Afegeix els cards, la sàlvia, el julivert, els ous, la sal i el pebre.
Pica bé tots els ingredients.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, escampa-hi formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
866 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.