Canelons de Cards

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1 quilo de cards ben nets de fils.
  • 100 grams de fetges de pollastre.
  • 200 grams de pernil dolç.
  • 25 grams de mantega.
  • 1 llimona.
  • 2 ous durs.
  • Sàlvia
  • Julivert.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Bull els cards en aigua amb llimona i un cop freds pica molt petits.
En una cassola amb la mantega, fregeix els fetges i el pernil.
Afegeix els cards, la sàlvia, el julivert, els ous, la sal i el pebre.
Pica bé tots els ingredients.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

866 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: