Canelons d'Albergínies
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 4 albergínies.
- 200 grams de mató.
- 50 grams de formatge d'ovella ratllat.
- 50 grams de pinyons.
- 2 ous.
- 2 cullerades de julivert picat.
- 1 fulla d'alfàbrega picada fina.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Talla les albergínies a daus, sala i deixa durant 1 hora en una escorredora.
En una cassola amb oli, fregeix les albergínies, afegeix els pinyons, els ous lleugerament batuts, el julivert i l'alfàbrega, i salpebra al gust.
Retira del foc, afegeix el mató i el formatge d'ovella.
Omple els canelons, cobreix amb mousse d'escalivada, empolvora amb formatge i gratina al gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3268 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.