Canelons d'Albergínies

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 4 albergínies.
  • 200 grams de mató.
  • 50 grams de formatge d'ovella ratllat.
  • 50 grams de pinyons.
  • 2 ous.
  • 2 cullerades de julivert picat.
  • 1 fulla d'alfàbrega picada fina.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Talla les albergínies a daus, sala i deixa durant 1 hora en una escorredora.
En una cassola amb oli, fregeix les albergínies, afegeix els pinyons, els ous lleugerament batuts, el julivert i l'alfàbrega, i salpebra al gust.
Retira del foc, afegeix el mató i el formatge d'ovella.
Omple els canelons, cobreix amb mousse d'escalivada, empolvora amb formatge i gratina al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3268 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Pilar Díez Escudero diu:
Aquesta recepta de molt bona pinta! m' agradan molt les alberginies

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: