Canelons d'espinacs

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1 quilo i 1/2 d'espinacs bullits, escorreguts i picats.
  • 100 grams de panses de Màlaga.
  • 20 grams de pinyons.
  • 25 grams de farina.
  • 50 grams de formatge emmental ratllat.
  • 6 filets d'anxova.
  • 1 litre i quart de llet.
  • 1/2 ceba.
  • 2 grans d'all.
  • Oli, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli ofega la ceba, el gra d'all, els pinyons, els filets d'anxova i les panses de Màlaga, deixa fregir 2 o 3 minuts, afegeix la farina i barreja bé.
Afegeix els espinacs i la llet.
Retira del foc, incorpora el formatge emmental i barreja bé amb una espàtula de fusta.
Salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet, empolvora amb formatge i gratina


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1004 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: