Canelons d'Espinacs amb Tonyina
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1 quilo d'espinacs.
- 100 grams de tonyina en oli.
- 2 ous durs.
- 100 grams de xampinyons.
- 40 grams de mantega.
- 25 grams de formatge parmesà ratllat.
- 1/2 litre de llet.
- 1 ceba.
- 1 tòfona.
4 racions
Elaboració
Bull i escorre els espinacs, barreja amb els ous durs i pica a la batedora.
En una cassola amb mantega ofega la ceba i els xampinyons picats petits, afegeix la tòfona, la tonyina, el formatge parmesà i la llet.
Barreja aquesta massa amb els espinacs.
Omple els canelons, cobreix amb la salsa de tomàquet, empolvora amb formatge emmental i gratina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2612 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.