Canelons d'Espinacs amb Tonyina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1 quilo d'espinacs.
  • 100 grams de tonyina en oli.
  • 2 ous durs.
  • 100 grams de xampinyons.
  • 40 grams de mantega.
  • 25 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 1/2 litre de llet.
  • 1 ceba.
  • 1 tòfona.

4 racions

Elaboració

Bull i escorre els espinacs, barreja amb els ous durs i pica a la batedora.
En una cassola amb mantega ofega la ceba i els xampinyons picats petits, afegeix la tòfona, la tonyina, el formatge parmesà i la llet.
Barreja aquesta massa amb els espinacs.
Omple els canelons, cobreix amb la salsa de tomàquet, empolvora amb formatge emmental i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2489 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: